Buradasınız: Giriş Haberler Etkinlikler XVI. AKTİF ÖDÜL LİDERLERİ VE VII. AKTİF SUPERVİSORLAR TOPLANTISI

XVI. AKTİF ÖDÜL LİDERLERİ VE VII. AKTİF SUPERVİSORLAR TOPLANTISI

04.05.2024

Fethiye Letoonia Club&Hotel'de gerçekleşen Uluslararası Gençlik Ödülü-Türkiye XVI. Aktif Ödül Liderleri ve VII. Aktif Supervisorlar Toplantısı’na katılan 200'den fazla kişiyle bir araya geldik! Bu muhteşem etkinlikte, ödül programımızın temel taşları olan gönüllülerimize uzun yılların emeğini takdir etmek için plaket takdim ettik.
Ayrıca, toplantımıza değerli yazar sevgili Fatma Gürel'i konuk ederek, deneyimlerini bizimle paylaşmasına ve kitaplarını imzalamasına toplantımızda yer verdik. Her sözüyle bizi motive eden ve ilham veren bir buluşmaydı!
Bu yılı özel kılan noktalardan biri, Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın (TİKAV) 25. yılını ve Uluslararası Gençlik Ödülü-Türkiye'nin (UGO-TR) 20. yılını kutlamamızdı. Bu önemli dönüm noktalarını birlikte coşkuyla kutladık!
Etkinliğimize katılan gönüllülerimizden, programımızın sürdürülebilirliği ve mezunlarımızla olan ilişkilerimiz hakkında değerli geri bildirimler aldık. Bu geri bildirimlerle daha da güçlenerek yeni adımlar atmaya hazırız!
İki gün boyunca süren etkinliklerimizde kaynaşma ve paylaşım adına birçok aktivite düzenledik. Yeni arkadaşlıkların ve iş birliklerinin filizlendiği bir atmosferde keyifli zaman geçirdik.
Bu harika etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz! Birlikte daha çok gence ve gönüllüye ulaşacağımıza inanıyoruz.